binance nedir ? nasıl mal alım satımı yapılır?

Hacer.93

Gümüş Üye
Binance, çeşitli kripto para birimlerinin ticareti için bir platform sağlayan bir kripto para borsasıdır.
Binance kripto para değişim borsasının çıkardığı bir kripto para birimidir.
Alım satım nedir?
Alım satım, varlıkları alıp satmayı içeren temel bir ekonomik kavramdır. Bu varlıklar ürün ya da hizmet olabilir ve alıcılar satıcılara ödeme yapar. alım satım yapmak, günlük alım satım, dalgalı alım satım, trend alım satımı ve benzeri birçok farklı stratejiyi ifade edebilir.
Piyasa trendi nedir?
Piyasa trendi, bir varlığın fiyatının takip ettiği genel yöndür. Teknik analizde piyasa trendleri genellikle fiyat hareketi, trend çizgileri hatta önemli hareketli ortalamalar kullanılarak belirlenir.
Genellikle iki tür piyasa trendi vardır: boğa ve ayı piyasası. Boğa piyasası, fiyatın sürekli olarak arttığı, devamlı bir yükseliş trendinden oluşur. Ayı piyasası ise fiyatın sürekli olarak düştüğü devamlı bir düşüş trendini içerir. Buna ek olarak, trendin net bir yöne sahip olmadığı konsolidasyonda ya da “yatay” hareketli piyasalar da bulunur.
' Biraz araştırma yapıp ben de bu binance piyasasına girdim, :)) aç gözlü olmayıp takipte olursan günlük 30 dolar 40 dolar kazanabilirsiniz. '
Bunun için önce binance uygulamasını indirip üye olabilirsiniz.

Nurullah

Altın Üye
Etrafımda onu kullananlar var yerli mi bilmiyorum